Badkamerrenovatie

D’Hoedt helpt u om de badkamerrenovatie van uw dromen te realiseren

Badkamerrenovatie – Een moderne badkamer  is veel meer dan gewoon een functionele ruimte in het huis. Het is een oase van rust.

’s Morgens heerlijk wakker worden onder de krachtige stralen van de inloopdouche. ’s Avonds na een drukke dag lekker ontspannen in een lekker warm bad.

Is de badkamer in uw nieuwe huis dringend toe aan een opknapbeurt? Of bent u simpelweg op zoek naar een ervaren en deskundige aannemer die een fonkelnieuwe badkamer in uw nieuwbouwwoning kan installeren? Dan zit u voor een badkamerrenovatie goed bij D’Hoedt!

Maar u kunt bij ons ook terecht voor kleine klussen aan uw badkamer. We werken steeds op maat van de klant: we kunnen het zo grondig aanpakken als u zelf wilt. Zo kunnen we ook gewoon zorgen voor de vervanging van het sanitair, de accessoires of een nieuwe betegeling van de vloer. De plaatsing van een nieuw badkamermeubel en accessoires kan al een wereld van verschil maken voor het gevoel en het uitzicht van uw bestaande badkamer.

badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie – Voor zowel grote en kleine ingrepen maken we gebruik van de beste materialen die op de markt beschikbaar zijn.

We behandelen elk project met de uiterste zorg en kwaliteit. Bij D’Hoedt houden we ons volledig aan de afspraken, en blijven we binnen het vooropgestelde budget.

Stel uw droom dus niet langer uit, en maak er vandaag nog werk van! Doe een beroep op een expert in de sector, en neem vrijblijvend contact met ons op. We komen vervolgens bij u langs voor de raming van de werken, en om afspraken te maken wat betreft het budget en de geschatte werktijd.

Binnen de 5 werkdagen ontvangt u van ons een op maat gemaakte offerte met een gedetailleerd overzicht van uw productkeuze. Kies voor warmte, met D’Hoedt uit Oostende: uw partner voor de installatie van de badkamer van uw dromen.

Wij zijn onder andere actief in de volgende regio’s

OostendeMiddelkerkeBredeneOudenburgZandvoordeLeffinge

Menu