Sanitair, nieuwbouw & renovaties

Voor de plaatsing van uw sanitair installaties van A tot Z schakelt u best een ervaren installateur in.

D’Hoedt zorgt voor alles: van de benodigde leidingen en afvoerbuizen tot kranen en badkamertoestellen.

Bovendien garanderen we steeds een goede opvolging van de werken, aangezien we al vanaf het begin op de hoogte zijn van de ontwerpplannen die we samen met de klant hebben uitgewerkt.

Omdat het belang van een degelijke, comfortabele badkamer voor ons geen geheimen meer heeft, hebben we lang geleden besloten om uitsluitend te werken met duurzame materialen van de beste kwaliteit. Voor de afwerking van uw badkamer met bijvoorbeeld wandtegels of mozaïek geven we u graag vakkundig advies over leveranciers, materialen en duurzaamheid.

sanitair

Sanitair – Renovatie tot in de puntjes

Bij D’Hoedt verzorgen we ook de renovatie van grote en kleine sanitair installaties. Wij werken onder meer met merken zoals Vaillant & Junkers.  We voeren zelf alle werkzaamheden uit. We verleggen of graven nieuwe leidingen uit, maar verzorgen ook de loodgieterij, en de vervanging van kranen of radiatoren.

Heeft uw huidige badkamer of toilet zijn beste tijd gehad, en wilt u graag een moderner exemplaar?

Dan biedt D’Hoedt u een totaalrenovatie aan. We verzorgen indien u dat wenst de gehele installatie van nieuwe sanitaire voorzieningen voor uw badkamer, zoals een nieuw toilet of meubilair. We kunnen zelfs zorgen voor een splinternieuwe vloer en wandtegels. De klant hoeft dus niet meer heen en weer te lopen tussen onderaannemers: bij ons zit alles onder één dak!

Voor en tijdens de werken wordt er uiteraard steeds rekening gehouden met uw persoonlijke smaak en budget. Vooraf stellen we dan ook een correcte prijsofferte op in overleg met de klant, zodat u te allen tijde weet wat u kunt verwachten.

Ook voor advies over de verbouwingen of renovatie bent u bij ons uiteraard altijd welkom.

Overtuigd? Of heeft u vrijblijvend nog extra informatie nodig? Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog!

Wij zijn onder andere actief in de volgende regio’s

OostendeMiddelkerkeBredeneOudenburgZandvoordeLeffinge

Menu