Centrale verwarming

Een totaalbehandeling van uw nieuwe of bestaande centrale verwarming installatie

Centrale verwarming

Bij D’Hoedt plaatsen we niet enkel verwarmingsinstallaties…

…maar we voeren bovendien ook herstellingen en onderhoud uit aan bestaande systemen. Hier volgt een kort overzicht van de diensten die we aanbieden:

Herstellingen

Indien uw verwarmingsinstallatie het plots begeeft, dan kunt u gebruik maken van onze snelle depannagedienst. We repareren voornamelijk verwarmingstoestellen van de merken Junkers en Vaillant, maar uiteraard kunt u ook bij D’Hoedt terecht voor het herstel van installaties van andere merken. Bij ons kunt u steevast rekenen op een grondig herstel, en dit op korte termijn!

Onderhoud

Wist u dat ketels en boilers beter en zuiniger presteren indien ze regelmatig worden onderhouden? Zo moet een stookoliebrander jaarlijks een schoonmaakbeurt krijgen. Dat is niet alleen verstandig voor uw veiligheid, maar ook wettelijk verplicht. Een regelmatige controle en een grondig onderhoud van uw centrale verwarming is bovendien beter voor de portemonnee: dat zult u meteen merken aan uw eerstvolgende energiefactuur!

Zowel voor de ontkalking als de volledige reiniging van uw installatie kunt u het best een vakspecialist inschakelen. Loodgieter D’Hoedt verzorgt het onderhoud van geisers, boilers, verwarmingsketels, gasketels, en condensatieketels. We verrichten bovendien de nodige metingen om een uitstekende werking te garanderen.

Loodgieter

Plaatsing

We zullen altijd eerst proberen om uw huidige verwarmingsinstallatie te herstellen. Als dit echter niet haalbaar blijkt, kunnen we u een voorstel doen voor de plaatsing van een nieuw toestel. Moderne verwarmingsketels hebben tal van voordelen: ze zijn niet alleen milieuvriendelijker dan de meeste traditionele ketels, maar ook veel zuiniger.

Wenst u meer informatie over onze diensten te bekomen, of zou u graag een gratis offerte ontvangen voor het herstel, het onderhoud of de plaatsing van een verwarmingssysteem? Aarzel dan niet om ons meteen te contacteren! Ons klantvriendelijke en ervaren personeel helpt u graag verder.

Wij zijn onder andere actief in de volgende regio’s

OostendeMiddelkerkeBredeneOudenburgZandvoordeLeffinge

Menu