Service – Condensatieketel

Bij D’Hoedt bieden we enkel de beste service voor uw condensatieketel

D’Hoedt staat in voor al het onderhoud en de herstellingen aan uw condensatieketel, voor de plaatsing van een extra radiator of zelfs een gehele, nagelnieuwe centrale verwarmingsinstallatie.

We werken voornamelijk met ketels van het kwaliteitsmerk Junkers, maar voeren ook herstellingen uit aan andere merken.

Bij D’Hoedt zorgen we niet alleen voor de depannage en professionele plaatsing van uw verwarmingstoestellen en sanitaire installaties, maar ook voor het onderhoud ervan. Om te kunnen garanderen dat uw installaties goed blijven functioneren, en dus ook zuinig blijven presteren, is een regelmatige onderhoudsbeurt een must.

condensatieketel

We bieden onze klanten een verregaande dienst na verkoop.

Zo kunt u ons altijd vragen om uw geiser, verwarmingsketel of boiler te komen reinigen of ontkalken. We brengen uw toestellen dan opnieuw in orde en verrichten de nodige metingen om een goede werking te controleren. Bovendien geven we u graag meer informatie over de huidige reglementeringen wat betreft het onderhoud.

Kortom, is uw oude ketel toe aan een herstel of onderhoud, of is het tijd om uw oude systeem te vervangen? Is uw geiser volledig verkalkt? D’Hoedt neemt het in een mum van tijd onder handen. Bij ons komt u niet in de kou te staan!

Informeer zeker ook eens naar onze ecologische zonneboilers. Hiermee spaart u zowel geld als energie uit! Voor verdere vragen kunt u steeds terecht op onze contactpagina. We staan u met plezier te woord en antwoorden snel en duidelijk op al uw vragen.

Wij zijn onder andere actief in de volgende regio’s

OostendeMiddelkerkeBredeneOudenburgZandvoordeLeffinge

Menu